Връщане в началната страница

препарати, консумативи и строителна химия ROBERLO

MARMOLUX
MARMOLUX Описание:
Течен восък за подови настилки и повърхности от мрамор , гранит и др. Придава блясък и съживява цветовете, като в същото време предпазва камъка.
 
MPG
MPG Описание:
Импрегниращ продукт за мрамор, гранит и камък. Произведен със суровини които отблъскват водата и изолират влагата. Образува полунепропусклив слой, който не позволява на водата да прониква и в същото време улеснява изпаряването на влагата, която може да се е натрупала във (вътрешността) цепнатините. Използва се за предпазване на външни облицовки като фасади и предотвратяване на влагата. При прилагане не променя цвета на камъка.

Предлага се само по заявка, минимално количество - 200 литра.
 
PROTEC
PROTEC Описание:
Предпазва от появата на петна при повърхности от мрамор и гранит за плотове в кухни, бани, маси и барове. Доказана е неговата устойчивост на мазнини, вино, напитки и белина. Запазва блясъка на камъка и не променя цвета му.
 
VERNICETTA
VERNICETTA Описание:
Лак, който се използва за полиране на кантове от мрамор, гранит и камък като им придава същия блясък като на полираните повърхности. Съхне бързо и се прилага лесно. Запазва блясъка и не пожълтява с времето.