Връщане в началната страница

препарати, консумативи и строителна химия ROBERLO

DUO STONE
DUO STONE Описание:
DUO STONE е двукомпонентен кит на полиестерна основа, създаден за употреба върху камък. Поправя и възстановява всякакви видове повреди, шупли и пукнатини. Може да се използва както в интериора, така и в екстериора – настилки, облицовки, плотове, стъпала, камини и др. DUO WOOD има висока тиксотропност, която позволява лепене и запълване без риск от свиване. Не се напуква или свива при съхнене. Лесен за нанасяне и шлайфане Предлага се в следните цветове – Ivory (беж) ОПАКОВКИ: Флакон - 150 мл. /255 г./
 
MARMOLIT
MARMOLIT Описание:
MARMOLIT - полиестерен кит за залепване на мрамор, гранит и др. камъни. Висока концентрация на смола и високо залепващи свойства. Мармолит - бял и Мармолит - неутрален лесно се оцветяват със Stone Color.
MARMOLIT - полиестерна смола - течен продукт, прониква лесно в кухините. Безцветен продукт, лесно се смесва с Stone Color. MARMOLIT CRYSTAL е особено подходящ за травертини и други шуплести камъни. Спомага за подсилване на желания визуален ефект.
 
MARMOTIX
MARMOTIX Описание:
Високо тиксотропен полиестерен кит за залепване и запълване на детайли от мрамор, гранит и камък. Особено подходящ за вертикални повърхности, с висок вискозитет и силно залепващи свойства. Гамата MARMOTIX се предлага в различни цветове.MARMOTIX neutro и transparente са безцветни и заедно с бялото се смесват със Stone Color до получаване на желания цвят.MARMOTIX Crystal е особено подходящ за травертини и други шуплести камъни.
 
Robepox T 121
Robepox T 121 Описание:
Тиксотропен епоксиден кит, цвят слонова кост. За репарация и залепване на хоризонтални и вертикални повърхности от мрамор, гранит и камък с други материали използвани в строителството като метал, дърво и керамика. Robepox притежава мех. и хим. устойчивост, както и изкл. залепващи свойства дори и на влажни повърхности. Подходящ както за интериор така и за ехтериор.
 
STONE COLOR
STONE COLOR Описание:
Концентрирана паста за оцветяване, която се смесва с Мармолит и Мармотикс за подсилване цвета на естествени и изкуствени камъни. Възможно е да се получи голямо разнообразие от цветове като се смеси малко количество от Stone Color и Marmolit- прозрачен, неутрален и бял и Marmotix – прозрачен и неутрален. Тъй като се отнася за силно концентрирана паста, нейният коефициент на пол. действие е висок (1% от Stone Color добавен към Marmolit неутрален е достатъчен да го оцвети напълно. Stone Color mix се предлага в пакет от 8 цвята.
 
Втвърдител
Втвърдител Описание:
Втвърдител